Какво представлява хиалуроновата киселина (ХA)?


Всички дермални филъри от гамата Princess® съдържат биосинтезирана хиалуронова киселина с неживотински произход. Хиалуроновата киселина е естествен компонент, който се намира в човешкото тяло. Тя играе водеща роля за поддържане на гладкостта и еластичността на кожата, чрез уникалното си свойство да се свързва с голямо количество водни молекули. Това основно качество е от първостепенно значение за хидратацията на тъканите и играе основна роля във всички видове продукти против стареене и естетични процедури.

Болезнено ли е инжектирането на дермални филъри Princess®?


Формулата на продуктите Princess® е разработена по начин, който не само осигурява естествен и дълготраен резултат, но и намалява до минимум усещането за болка и дискомфорт на пациента. В зависимост от индивидуалната чувствителност към болка и третираната зона, лекарят може да предложи използването на локален анестетик като крем или блок преди инжектиране.

Колко време траят резултатите от дермални филъри Princess® ?


Резултатите от дермални филъри Princess® са дълготрайни, но не са постоянни. В зависимост от използвания продукт, мястото на инжектиране и индивидуалните характеристики на кожата, резултатите могат да се запазят между 6 и 12 месеца.

Безопасно ли е приложението на дермални филъри Princess®?


Благодарение на високият профил на безопасност и толерантността на кожата към дермалните филъри Princess®, пациентите обикновено могат да се върнат към ежедневните си дейности веднага.