Класически масаж


50 мин

Използват се класически масажни техники. Този масаж се прилага при здрави хора, за общо укрепване на организма, стимулиране на жизнените функции, за релаксиране, закаляване и подобряване състоянието на кожата.

Ароматерапия масаж


50 мин.

Съчетанието на специфични масажни техники с ароматни масла е истинска наслада за тялото и душата. Този масаж ше Ви донесе максимално чувство на спокойствие.

Антицелулитен масаж с вендузи


30 мин.

Красивото и стройно тяло е мечта за много хора. Чрез антицелулитния масаж се подобрява кръвообръщението, стимулира се лимфната система, подобряват се обменните процеси в подкожието.

Стягаща терапия за крака и седалище


Стягащата терапия за крака и седалище спомага за по-гладка и съвършена кожа. За да се достигне до този ефект се започва с почистване на кожата с тоник, ексфолиация с морска сол, след това се преминава към детокс горещ компрес, масаж със загряваща ампула, тонизиращ студен компрес и отново масаж със стягащ серум. Терапията завършва с охлаждане, стягаща глинена маска и масаж със стягащ гел.

Релаксиращ масаж


50 мин.

Масаж за постигане на пълен релакс и хармония на духа и тялото. 

Меден масаж


Масажът с мед прави кожата кадифено гладка, почиства порите, ускорява метаболизма и премахва излишното омазняване. Този вид масаж се счита за един от най-ефективните в лечебно отношение.