Микродермабразио


(60мин.)

Бърза неинвазивна процедура за освежаване на кожата. Внимателно отстранява най-горния слой клетки на увредената кожа, чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета към кожата. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по-гладка и чиста такава.

Микродермабразиото може да коригира грубата повърхонст на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса. Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. 

Почистване на лице


(60 мин.)

Кожата на лицето се нуждае от постоянни грижи, които спомагат за запазване на нейното здраве и свежест. Почистването на лицето спомага за поддържане на гладка и чиста кожа, без пъпки и зачервявания.

Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, микродермабразио, екстракция, сух масаж, маска в зависимост от типа кожа; завършващ продукт – антибактериален крем според нуждата и типа кожа. 

Хидратираща терапия


(45мин.)

Възстановява и поддържа нивото на хидратация в кожата. С ексклузивният algo4  комплекс кожата е възстановена, реминерализирана, сияйна и жизнена.

Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, ензимен пилинг, йонофореза или ултразвук  ампула или серум, масаж, маска и за финал – хидратиращ крем.

Избелваща терапия "ALGOLOGIE"


(60мин.)

Терапия изработена за избистряне и изравняване на тена. Предотвратява образуването на пигментни петна, защитава кожата от слънчевата радиация, придава сияен и равен тен на кожата, премахва тъмните кръгове под очите и пигментните петна.

Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, ензимен пилинг, бадемов пилинг 15%, масаж с успокояващ крем,възстановяваща маска, изсветляващ серум с витамин С, нанасяне на защитен крем.

Химически пилинг с гликолова киселина 70%


(60мин.)

Специфичен метод за ревитализиране и обновяване на кожата. Тази процедура бързо премахва повърхностния кожен слой, разкривайки свежа и жизнена кожа. Пилинг-процедурата води до изглаждане и омекотяване на кожата на лицето – тя изглежда по-здрава, по-еластична, по-тънка и с равен тен.

Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, пилинг, неутрализатор, успокояващ и защитен крем.

Масаж на лице


(60мин.)

Релаксиращ масаж, който успокоява кожата и освобождава стреса.

Етапи на терапията: демакиаж с тоалетно мляко, козметичен масаж на деколте, яка, шия и лице, маска и за финал – подхранващ крем.

Терапия Hyaluron+хидратация


(70 мин.)

Терапия Hyaluron+хидратация възстановява дехидратирана кожа, облекчава видимата сухота и помага за възстановяване на еластичността и стегнатостта на кожата. Освен приятния охлаждащ ефект, допринася и за възстановяване на естествения здравословен блясък на кожата и запазва нейния по-младежки вид.

 

 

 

 

Терапия Лифтин и сияние


(70 мин.)

Тази терапия е подходяща при уморена, бледа, с намалена еластичност и сияния кожа. Резултатът е ревитализирана, успокоена, здрава и стегната кожа. 

Терапия Основна енергия ALGOLOGIE


(60 мин.)

Терапия за всеки тип кожа, която се нуждае от заглаждане и незабавен ефект на пълно обновена кожа. Бръчките са видимо по-малко, кожата е загладена, енергийно заредена и уплътнена 

Терапия Престиж-Детокс "J`ean Darsel"


(60 мин.)

Терапия Collagen+стягане "J`ean Darsel"


(60 мин.)

Терапия Arcelox+лифтинг"J`ean Darsel"


(60 мин.)

Cool Lifting


Coolifting е модерна неинвазивна технология за красота, която ефективно и само в рамките 5 минути подмладява и променя визията на дамите и господата.

CooLifting системата се състои от CooLifting пистолет и терапевтичен комплект, включващ 25 еднократни ампули с активен коктейл и патрон с въглероден диоксид.
Физикалните стимули, с които работи пистолетът са: 
• Високо налягане и пулсация, които стимулират фибробластите за синтез на колаген и еластин и в резултат значително се подобрява качеството на кожата. 
• Крио ефект – бързата последователна смяна на вазоконстрикция с вазодилатация на кръвоносните съдове води до активиране на микроциркулацията и по-доброто насищане на кожните клетки с кислород, което е важно за процеса на подмладяване. 
• Въглероден диоксид – генерира „бомба“ ефект и събуждащ резултат за кожата вследствие подобряване мобилизацията на течности и детоксикацията на тъканите.
Студената струя въглероден диоксид под високо налягане спомага за проникване на активните съставки в дълбочина на кожата и потенцира ефекта от терапията. 
В състава на ампулите с CooLifting активен коктейл са включени: хиалуронова киселина с овлажняващо и задържащо влагата действие и преструктуриращ ефект, екстракт от сорго, който възпрепятства формирането на свободни радикали и лифтира, пшеничен протеин за хидратираща и антиоксидантна грижа, и полизахариди с овлажняващ и лифтиращ ефект. 
Патронът съдържа въглероден диоксид, който навлиза в тъканите и въздейства на еритроцитите. Това обстоятелство е свързано с намаляване афинитета на хемоглобина към кислорода (ефект на Бор). Кислородът преминава чрез дифузия в плазмата, а оттам се транспортира в тъканите. По този начин отдаването на кислород в тъканите се улеснява от навлизането на въглероден диоксид. Благодарение на съдоразширяващия ефект се регулират циркулаторните процеси и в резултат се подобрява мобилизацията на течности.

CooLifting терапия
CooLifting терапията е много бърза, ефективна и напълно безопасна процедура, гарантираща моментално видими резултати. Проведените научни изследвания потвърждават високата ефективност от комбиниране на козметични съставки и въглероден диоксид в условия на високо налягане и много ниска температура при антиейджинг терапия на кожата. 

Резултати
CooLifting терапията подобрява микроциркулацията, лифтира зоната на околоочния контур, изглажда бръчките тип „пачи крак“, оформя скулите, редуцира назолабиалните гънки, повдига ъгълчетата на устата, премахва бръчиците тип „баркод“ над горната устна, намалява двойната брадичка, освежава, тонизира и стяга кожата.
Препоръчителният брой терапии и честотата на приложение се определят индивидуално в зависимост от изходното състояние на кожата на клиента.
Пълният курс включва 8 процедури за максимален ефект.
CooLifting терапията може да се съчетае с плазмотерапия, мезотерапия с хиалуронова киселина и аминокиселини и други инвазивни процедури. Важно е да се знае, че интервалът от време между инжекционните процедури и CooLifting терапията е 10 дни. Процедурата може да се използва и като подготвителна преди поставяне на дермални филъри, за да се избегнат странични негативни ефекти като например разместване на филъра.