Мезотерапия за отслабване


Dermaheal LL прониква дълбоко в мастните клетки и чрез своите активни съставки действа директно на локалните мастни образувания и намалява дебелината на подкожната мастна тъкан. Биомиметичните пептиди повишават тургора и еластичността на кожата, за да се избегне ефекта на отпускане след загубата на мастна тъкан. Резултат се забелязва още след първата процедура. Трите активни съставки са: Декапептид-4, който стимулира метаболизма на мускулите; Хидрогениран лецитин, който намалява системните нива на холестерол и триглицеридите, като редуцира локалните местни депа; Карнитин - намалява количеството на адипоцитите на мастните киселини, освобождавани по време на процеса на липолизата.

* при провеждане на пълен курс терапия - 125 лв/п-ра

Мезотерапия за подмладяване на кожата


Dermaheal SR възстановява загубената свежест на кожата чрез стимулиране на клетъчната пролиферация и ограничаване на дерматологичните проблеми. Това е продукт за попълване на бръчки, който съдържа 58 активни съставки: 13 мултивитамини, 24 аминокиселини, комплекс от биомиметични пептиди, 5 минерала, 4 коензима, 4 нуклеинови киселини и 2 редуктора.

* при провеждане на пълен курс терапия - 115 лв/п-ра

Мезотерапия за подмладяване на кожата с хиалуронова киселина


Dermaheal HSR възстановява загубената свежест на кожата чрез стимулиране на клетъчната пролиферация и ограничаване на дерматологичните проблеми. Той съдържа 1% пречистена хиалуронова киселина. Това е продукт за попълване на бръчки, който съдържа 58 активни съставки: 13 мултивитамини, 24 аминокиселини, комплекс от биомиметични пептиди; хиалуронова киселина, 5 минерала, 4 коензима, 4 нуклеинови киселини и 2 редуктора.

* при провеждане на пълен курс терапия - 125 лв/п-ра

Мезотерапия за изсветляване


Dermaheal SB” е продукт за изсветляване на кожата, съдържащ 6 активни съставки, включително комплекс от биомиметрични пептиди, витамин С, Арбутин и растителен екстракт. Редуцира и предпазва от хиперпигментация и се бори със старческите петна. Намалява синтеза на меланин, като по този начин редуцира пигментацията на кожата, старческите петна и луничките

* при провеждане на пълен курс терапия - 125 лв/п-ра

Мезотерапия за косопад


Dermaheal HL” е продукт за мезотерапия на коса, съдържащ 56 активни съставки, включително комплекс от биомиметрични пептиди, мултивитамини и аминокиселини. Предотвратява косопада и алопецията при мъже и жени. Индуцира възстановяването на косата, като ревитализира космените фоликули и стимулира кръвообращението. Подобрява състоянието на скалпа и увеличава плътността и дебелината на косъма от корена до върха. Стимулира и укрепва космените фоликули. Хидратира и подхранва скалпа.

* при провеждане на пълен курс терапия - 125 лв/п-ра

Корекция и уплътняване на устни


Обемните и симетрични устни са се превърнали в отличителен белег на красота. Устата се променя след определена възраст в резултат на гравитацията и загубата на еластичност на кожата. Горната устна се удължава, ъгълчетата на устните увисват, извивката намалява, а "дъгата на Купидон" се променя. Корекцията и/или уголемяването на устните има за цел да възвърне вида и пухкавостта на устните, да възстанови симетрията, когато е необходимо, и да намали неприятните бръчки около устата. Корекцията на устните може да се постигне чрез инжектиране на филър в устните. Едно инжектиране обикновено е достатъчно за получаване на желания резултат. Процедурата се извършва след задължителна консултация със специалист, който определя нуждата и количеството филър, което да бъде поставено. Център за интегрирано здраве „Красива Зона“ препоръчва на своите клиенти последно поколение филър, лидер на пазара - Princess®.

Корекция на устни с Princess Volume 1 ml. - 390 лв. / Корекция на устни с Princess Volume 0.5 ml. - 210 лв.

Колагенова мезотерапия с “MD TISSUE”


Здравината на колагеновата решетка е в основата на успеха на естетичните процедури, поради тази причина базисното прилагане на GUNA MD-TISSUE колаген мезотерапия оптимизира ефекта и дълготрайността на техните резултати. Съвременните anti-aging програми целят общо стимулиране на неоколагенезата. Енергийните светлинни и радиочестотни източници действат общо и не селективно върху неоколагенезата. GUNA MD-TISSUE базисна мезотерапия с колаген е директен, селективен стимул на неоколагенезата. GUNA MD-TISSUE колаген се разпознава от тъканите като “не чужд”. Има антиоксидантно и усилващо колагеновия метаболизъм действие. Усилената неоколагенова синтеза укрепва съдовите стени. Директното, селективно стимулиране с GUNA MD-TISSUE създава базата за съответен по-добър ефект на последващите енергийни стимулиращи процедури. GUNA MD-TISSUE - при лифтинг anti-aging програма Единствено GUNA MD-TISSUE стимулира селективно и физиологично колагеновата неосинтеза. Води до синергизъм с енергийното, не селективно стимулиране на апаратните въздействия. Колаген мезотерапия с GUNA MD-TISSUE стабилизира и удължава лифтинг ефекта. GUNA MD-TISSUE при хидратация и ревитализация anti-aging програма. GUNA MD-TISSUE оформя здрава колагенова решетка, неоходима на протеогликаните, съдържащи хиалуронова киселина, да задържат необходимите молекули вода. Мезотерапия с GUNA MD-TISSUE стабилизира и удължава ефекта на хидратация. GUNA MD-TISSUE при филъри, ботокс anti-aging програма. GUNA MD-TISSUE заздравява колагеновите фибри и по този начин стабилизира ефекта на филърите и ботокса за по-продължителен период от време. GUNA MD-TISSUE укрепва съдовите стени и така намалява чупливостта и пропускливостта на капилярите. Като заключение GUNA MD-TISSUE базисна мезотерапия с колаген постига: - Подмладяване - Стягане - Хидратиране - Тонизиране - Редукция на бръчки - Корекция на несъвършенства.

* при провеждане на пълен курс терапия - 70 лв/п-ра

Плазмолифтинг


Метод за обработване на кръв, позволяващ с помощта на биотехнологично оборудване да се отдели от кръвта на пациента “елексир на здравето и младостта”, състоящ се от тромбоцити, протеини, хормони и витамини. Получавани ефекти: подобряване на еластичността и омекотяване на кожата; подобряване на цвета на кожата; хидратиране на кожата, възстановяване на водния баланс; лечение на акне и постакне; усилване на регенерацията на кожата; намаляване и отстраняване на бръчки; забавяне процесите на стареене на кожата; предотвратяване на появата на стрии.

* при провеждане на пълен курс терапия - 180 лв/п-ра

Ботокс “Vistabel” (“Allergan”)


Инжекциите, чрез които се поставя Ботокс се правят в областта на лицето, които са най-податливи на появата на бръчки. Такива места обикновено са вертикални бръчки по носа, челото и хоризонтални мускулите около очите. Принципът на формиране на бръчки е прост: повтарящи се контракции на мускулите създадат съответно свиване и разтягане на дермата, последвано от образуването на бръчки. Мускулния релаксант (релаксиращ) от ботулиновия токсин блокира или парализира определените мускули от където следва стопиране на процеса на стареене. Ботоксът също само по себе си има подмладяващ ефект върху дермата. Ефектите траят около 3-12 месеца. Победен тип процедура трябва да стане след обстойна консултация с лекар.

Ботокс “Vistabel” (“Allergan”) - 1 зона - 170лв. / 2 зони - 340 лв. / 3 зони - 480 лв.